Su Geçirmeyen Kışlık Deri Bot İndirimde

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte artık insanlar kışlık ihtiyaçlarını almaya başladılar. Bu ihtiyaçlardan biride botlardır. Kış aylarında ayaklarımız üşüyebilir ve ayak hastalıklarından tutun birçok hastalığı peşinden getirebilir. Zorlu hava şartları ile baş etmek için botları tercih etmeniz gerekmektedir. Kışlık bot seçerken dikkat etmemiz gereken faktörlerden biriside botun su geçirip geçirmediğidir.

Botların su geçirmeyenini almak istiyorsanız dikişli botları tercih etmeyiniz. Bunun sebebi dikiş deliklerinden karlı havada her türlü sıvı girebilmektedir. Bu ayak hastalıklarını tetikleyebilir. Su geçirmeyen botları bulmanız artık çok zor değildir. Ancak güvenilir insanlardan veya mağazalardan alışveriş yapmanız çok önemlidir. Botların garantileri olmalıdır. Garantiler genelde firma tarafından hasar görmüş botları tamir etmektedir.

Kullanıcı hatalı botlar garanti içine girmez ve sizden ek ücret istemektedirler bunlara da dikkat etmek gerekmektedir. Deri bot alarak ayaklarınız sıcak ve kuru kalabilir. Artık günümüzde ayakları bakteri ve mikroorganizmalardan korumak için geliştirilmiş yöntemler vardır bu yöntemlerden biride derinin üzerine gözle görülmeyecek gözenekler açarak ayağın hava almasını sağlamaktadırlar.