Reis Dizisi, ATV Reis Dizisi Konusu, Reis Dizisi Oyuncuları

Reis dizisi ATV’de Pazartesi akşamları saat 20:30'da yayınlanıyor. Reis dizisi hakkında ve Reis dizisinin oyuncuları sosyal medyada da çok konuşuluyor. Reis Dizisi oyunucuları; Mehmet Akif Alakurt, Melisa Sözen, Şükran Ovalı.

Hava Limanı’na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Murat herkes için farklı bir anlam ifade etmektedir. Kimine göre Murat oğlu, kimine göre kardeşi, yeğeni, dayısı, kimine göre de kuzenidir. Bir Murat, pilot olarak döner ülkesine. Mesleğini yapmak için büyük bir heyecan duymaktadır.

Her zaman söylenen “Hayat aslında sen plan program yaparken başına gelen şeylerdir.” sözünü doğrularcasına Murat pilotluk yapmayı beklerken bir anda ailesinin teknesinin reisi olur.Bütün bunlar olurken konuma çok uzak bir yerlerde Ayşe’nin de hayatı Murat’ınki gibi 180 derece değişir. Tüm hayatı mükemmlere yakın giderken bir adna kendini yapayanlız bulur.Başka bir şehre gitmek ve yeni bir hayat kurmak onun için tek çözümdür.

Artık, hayatın, tesadüf dediğimiz ve önceden hiç kontrol edemediğimiz kuralları geçerlidir. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?

Reis dizisinin resmi Facebook adresi: http://www.facebook.com/atvreis

Reis dizisi hakkında geniş bilgiye dizi özetlerine ATV’nin resmi web site adresinden ulaşabilirsiniz; http://atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2009/10/01/reis