Seni Yazabilmek

Image title

Seni yazabilmenin güzelliğini yaşıyorum sevgili. Hem de öylesine yalın ve akla yatkın.. ama sıradan değil. Kimi zaman bir nehir olup çağlıyorum kimi zaman uzun bir yol.. kimi zaman bir fırtına oluyorum kimi zaman ılık bir yaz yağmuru. Milyonlarca insanın bildiği, sorduğu ve milyonlarca cevabı olan sevgi”yi sende yaşamak ne güzel sevgili..


Seni düşünebilmenin güzelliğini yaşıyorum sevgili.. seni düşünmenin ve düşlemenin güzelliğini nasıl anlatsam ki. Saçlarının avuçlarımdan su gibi akmasını, gülümsemenin yüreğimi nasıl mutlandırdığını… düşünürken seni Deniz gibi görüyorum..masmavi…


Seni okuyabilmenin güzelliğini yaşıyorum sevgili.. okumanın ve anlamanın…anlaşılmanın lüks olduğu bir zamanda hemde.. bir kitap gibi yüreğin.. ve biliyorum ki her yüreğin iki anahtarı vardır, Biri dışardan açan biri senin içerden açman gereken...ve sen açmadıkça yüreğini kimse okuyamaz sevgili.


Seni yazabilmenin güzelliğini yaşıyorum sevgili.. hem de bu ikinci el kelimelerle. Çok aradım senin gibi saf ve temiz kelimeler bulmak ama bulamadım.. seni yazmak…boynundaki bir bayram günü sana hediye ettiğim inci kolye gibi..