Bu Son Muhtıra

                                           BU SON MUHTIRA

^^Yakında öleceksin biliyorum hem gökyüzü için hem de kendi varliğinin aksi için!^^

Ekstrem mucizeler gerçekleşiyor yine hava kırmızı yine… belki ben öyle sanmak istiyorum. Yorgunum ,kırılgan ellerim …bir mucizeye rastlamaya ihtiyacım var. İnsanlar kötü , ah kırmak için dallarımı uzatıyorlar kollarını .İnsan her yüzyılda insan işte .Bir gün severek onları affetmek istedim lakin en sevdiğim bırakmıştı beni ,sararmıştı yapraklarım bilmez bunları tabi .Üzerine afiyet biraz kırık kafası, biraz sarhoş edası ,mahrur kirpikler ,havasız gözler, eh tabi süzülmüş cigarasız … süzülmüş cancağzım sözde sevdasız . Ha bir de bası avare şimdi Mecnun ‘a atmayalım söz.

Yaralarım iyileşmez yaralarım . Kanar durur bir ekstrem hava olayı gibi kanatır gökyüzünü . Ah hic bu kadar kırmızı olmamıştır gökyüzü . Yoklukta insan çok çeker sessizliğİ . Kızıl saadeti kırar kanatları .Gökyüzü kanıyor al işte kırmızı .Ama sen cancagzım gitmelisin. Seversin öyle değil mi binbir ihitirasla gitmeyi . Lakin kürkçü dükkanı bekler sabaha yollar açık unutma .

Bir muhtıranın son yaprakları bu . Kalkarken yazmışsın üç beş satır .İntihar mı bu cinayet mi ? Bak anlaşalım sen intihar de ben cinayet . Katıksızsın süzülmüş gözlerin besbelli . Ama Allahın da sopası yok degil mi öyle mektup bırakmakla -hele ki intihar mektubuysa bu yazılan –edilir mi vedalar ? Bak ellerime kekik kokuyor hala ! Anılar yaşatıyor bizi ,solgun kirpiklerinde .Beni an bir muhtıranın son yapragında. Düşün, kefensiz uğurladım seni . Sinsi bir şilep gibi dalıyorken damarlarıma düşün uğurladım seni . Al işte insansın kırar durursun kollarımı , kanadımı ; kollarım benden değil .

Yakında öleceğim yazmışsın basitmiş demek ki bu ölüm denilen melet . Bak hala cıgarayı tüttürüyorsun fosur fosur .Ya ben lanet ben hep iyi alışkanlıklar edinmişim: Ne tablamda cıgaram ne masamda mezem ne yanımda sen … tın tın tın müzik, bak yaşatıyorum seni .Bilirsin ya anılarda ya şarkılarda yasar insan. ^^Şarkı halinde kal ^^ demiş Cahit. Bir muhtıranın son yaprağında bozuk bir plak gibi çalacaksın; yazacak tüm edipler, ekstrem hikayemizi. Hava kızıl demek ki ölmüşsün anlıyorum…

Tablamda cıgaram ve yalnızlığım. Kötü alışkanlıklar da edinmek lazım bu kızıl havalarda . Ölmeden yazmışsın seni severken arkamda bir not bırakmadan neden intihar edeyim ki…