Kalbimdeki Beyza ve Çağdaş


             Sizi uzaktan anlatmaya geliyorum . benden sizi dinleyin bakalım !

             Bu hayatta herkesin bir hikayesi vardır . Doğduktan sonra belli bir yaşa gelir hata yaparak doğruları öğrenir . Sonra zamanla yıllar geçer ve kader oyununu oynar . Karşılaşması mümkün olmayan iki güzel insan bir araya gelir … işte her şey orada başlar . Uzak şehirler ama birbiri için atan iki mükemmel kalp . Aşk sevgi sadakat huzur mutluluk arkasından eşlik eder . Hayat , iki yarımın bir bütün olmasından ibarettir aslında .

              Gerçekten aşk neydi ? Aşk yeri geldiğinde bir sihirdir .Etrafında dolaşan renkli yıldızlardan oluşmuş , gözle değil ancak gönülle görülebilen bir sihirdir . Aşık olduğunda değişirsin .Asla yapmayacaklarını yapabilir , her zaman yaptıklarından vazgeçebilirsin. Aşk yeri geldiğinde ise bir yolculuktur.Kendi yüreğinden başa bir yüreğe giden , zor ve imtihanlı bir seyahattır . Etrafında dikenli teller olan , zehirli uzun sarmaşıklarla örülmüş bir yolun içinde , yemyeşil ağaçları , renkli çiçekleri görebilme ayrılacalığı ile dolu bir serüvendir aslında. Ben sadece iki çift göz ile uzaktan aşkı izleyen biriyim . yüzlerindeki gülüşleri kalplerin sıcaklığını uzaktan gören ve hisseden biriyim .

            Öyle bir aşk ki bu ne kadar uzak olursa olsun iki kalbin yakınlığı ile mükemmeliği zorluyor.Bir resssamın çizebileceği en güzel tablosusunuz siz . Renkleriniz büyülüyorsunuz beni ve etrafınızdakileri . Bir şairin yazabileceği en anlamlı şiirsiniz , sevdayı ve aşkı anlatan

https://www.youtube.com/watch?v=Co0vbD7gbqA