İnsanlar ikiye ayrılırlar

  İnsanlar ikiye ayrılırlar ama siyahlar ve beyazlar olarak değil,yöneticiler ve halk olarak değil,zenginler ve fakirler olarak değil iki ayrı ırka ya da iki ayrı dile değil.İnsanlar aykırı ruhlular ve diğerleri olarak ikiye ayrılırlar.

  Aykırı ruhlular kendi aralarında ikiye ayrılırlar.Bunlardan birincisi kayıtsız şartsız ruhuna aykırı olanı reddeden ve boyun eğmesi söz konusu olmayan ikincisi öyle ya da böyle ruhunu şeytana satan.

  Diğerleri hep diğerlerinin kontrolü dışı hareket edemez,konuşamaz,inanamaz ve düşünemez.Diğerleri kendileri gibi diğerlerinide baskısı ve kırbaçları altına alabildiği gibi aykırı ruhlar üzerinde de bunu dener.Bazı aykırı ruhlar hayatta kalmasını başarırken bir kısmıda diğerlerinin baskısı altında kalarak sonunda onlardan biri olur(ruhunu şeytana satar).

  Kim bu diğerleri?Onunların adı yok, bu yüzden diğerlerini ayıran özellikleriyle bilir ve seçebilirsiniz.Bir insan görürseniz ve bu insan diyorsa ki"El alem ne der?"O diğerlerinden biridir ya da ruhunu şeytana satmıştır.Diğerleri hep fesat,nankör,istemez ki ruhlar huzur bulsun,bilmez ki özgürlük en kutsal değer,düşünemez ki her insan dokunulmaz,anlayamaz ki her can bir ruh,eremez ki her ruh bir hür.

  İnanılması gereken tek gerçek; aykırı ruhlar ve diğerleri bu dünyada ortak yaşar ve her aykırı ruhların ruhlarını bithap düşürmeye tüm değerleri üzerine yemin etmişçesine yaşayan bir diğeleri var.Nedir dertleri bilinmez ve merak edilmez, gerçi öğrenilmeside gerekmez ama siz siz olun ruhunuzu şeytana teslim etmeyin!