En Güzel Oyunlar

Oyun oynamayı seven biriyim. Kızımla birlikte bilgisayar başında bu yüzden fazla vakit geçiririm. Özellikle çocuklar için uygun oyunların olduğu siteleri, doğal olarak, adım gibi biliyorum. Açıkçası kızım sayesinde güzel oyunlar öğrendim. Boş vakitlerimde ben de çeşitli oyunlar oynuyorum iş yerinde. Eve gittiğimdeyse tek kişilik bellona koltuğuma yaslayıp sırtımı, başlıyorum oyun oynamaya :)

Bir ara herkesin nefretle oynadığı ama bir türlü bırakamadığı Flappy Bird, benim en güzel oyunlar listemde üst sıralardadır mesela... Bilgisayarda da çok keyifli. Tabi o nefret bir türlü bitmiyor. İnatla oynuyor insan :) Kızım da oyunlar konusunda üstat oldu sayılır. Açıkçası bu konuda kızıma kötü örnek olduğumu düşünüyorum. Gerçi ödevlerine engel teşkil etmediği sürece oynamasına izin veriyoruz ama o da bazen birkaç saat oyun oynuyor.

"Koca adam oyun mu oynar" demeyin. Eğer küçük flash oyunların bulunduğu sitelerde vakit geçirmediyseniz, beni anlamanız zor. Normalde ben de sevmezdim böyle oyunları ama kızımın en güzel oyunlar ile ilgili ısrarları, beni de bu küçük dünyanın içine çekti :) Eğer küçük çocuğunuz varsa, benden size tavsiye, bu oyun siteleri ile ilgili dikkatli davranmanız. Çünkü kantarın topuzu bir defa kaçarsa, toparlamak çok zor oluyor. Fakat günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, ara sıra eğlenmek için harika alternatifler bulabilirsiniz güzel oyun sitelerinde.