Ütüleme Epilasyon Cihazları

Ütüleme epilasyon son günlerin en çok araştırılan ve merak edilen epilasyon yöntemidir. Ütüleme epilasyon yöntemiyle istenmeyen tüylerin tamamından kurtulmanız mümkün olurken diğer lazer epilasyon yöntemlerinden farklı olarak acısız ve yanma riski olmadan oldukça konforlu bir şekilde seansları takip edebilirsiniz. Özellikle kadınların daha çok ilgilendikleri bu yöntemle son günlerde erkekler de ilgileniyor ve özellikle sporcular istenmeyen tüylerinden en acısız ve tamamen kurtulma yöntemi olan ütüleme epilasyonu tercih ediyorlar Ütüleme epilasyon yaptırmak isteyenlerin özel kliniklerden yardım almaları sağlık ve hijyen açısından daha önemli olacaktır. Dilerseniz bu yazımızdan alacağınız bilgilerle görüşmeler yaptığınız güzellik ve bakım merkezlerinin istediğiniz şekilde bir ütüleme epilasyon için uygun olup olmadığını kendiniz de denetleyebilirsiniz.

Ütüleme epilasyon cihazları, son teknoloji ile üretilmiş cihazlar olup, diğer lazer epilasyon cihazlarından çok farklı özelliklere sahiptir. Öncelikle bu cihazların en belirgin özelliği, acı duyma ve yanma riskinin olmamasıdır. Yanma riski olmadan ütü yapılır gibi sizlere uygulanan bu epilasyon esnasında adeta masaj yapılıyor gibi bir etki hissedebilirsiniz. Ütüleme epilasyon cihazları Soprano Lazer serisi olup, Accord, XL ve Diod modelleri bulunmaktadır. Ancak bu model ve marka ile ütüleme epilasyon yapılırken, sizler de yaptırmayı düşündüğünüz bu işlem için cihazları modelleri ile birlikte kontrol etmelisiniz. Ütüleme epilasyon cihazları saniyede 10-15 lazer atışı yapma özelliği ile sizlerin beklediğiniz sürede tüylerin tamamından kurtulmanızı sağlar.

Soprano Lazer teknolojisi, diğer lazer epilasyon cihazlarından çok farklı olup, etki alanı daha geniştir. Uygulandığı bölgedeki kıl köklerine saniyede uyguladığı birçok lazer atışı ile etki eder ve bu kıl köklerini tahrip eder. Tahrip olan kıl kökleri her seans sonrasında daha da zayıflar ve dökülmeler baş gösterir. Soprano Lazer cihazlarının uygulama başlığında bulunan soğutucular da bölgenin acı duymadan ve yanma riski olmadan epilasyon uygulanmasını sağlar. Soprano Lazer teknolojisi ile sizler de istenmeyen tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız bunun için görüşmeler yaptığınız merkezde cihazları markaları ve modelleri ile birlikte inceleyebilirsiniz. Soprano Lazer, en son teknoloji ütüleme epilasyon cihazı olup, tüylerinizden acısız ve konforlu bir şekilde tamamen kurtulmanızı sağlayan bir yöntemdir.