Sıradışı Replika Saat Modelleri

Saat, hem erkek hem de bayanların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır. İster resmi, ister günlük kıyafetler olsun, tamamlayıcı anlamında en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Özellikle marka tutkunları için önereceğim bir saat sitesi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum okuyucularıma. Rolex'i duymayan yoktur... Her ne kadar duymuş olsak da, pek çoğumuzun alım gücü, bizi hayallerle sınırlı kılsa da, replika saat modelleri sayesinde hayallerimizi gerçekleştirmemiz de mümkün.

Ben saate on binlerce lira verecek durumda değilim. O yüzden bu tip alternatifler oldukça işime geliyor. Geçenlerde bir köşe yazısında okumuştum; gündemdeki saat konusuna değinip, aslında çok düşük meblağlar karşılığında son derece şık, bakıldığında orjinallerinden ayırmanın çok zor olduğu saatlere sahip olmanın hiç de zor olmadığına değiniyordu. Gerçekten de replika saat dendiğinde artık akla derya büyüklüğünde bir sektör geliyor. Önceleri yalnızca Kapalıçarşı diye tabir ettiğimiz yerlerde satılan basit modellerle sınırlı olan bu sektör, firsatsaatleri.net sitesi sayesinde inanılmaz bir pazar halini aldı.

Tag Heuer modellerinden rolex saat çeşitlerine kadar, aklınıza gelecek tüm modelleri hem erkek, hem de bayanlar için bulabileceğiniz bir dünya burası... Anneler günü için aslında mükemmel modeller bulunsa da, malesef bu şansı kaçırdınız :) Benim size önerim, eğer sevdiklerinizin ciddi anlamda orjinalliğe düşkünlüğü yoksa, sıradanlık çizgisinin dışındaki yüzlerce model seçeneklerini değerlendirmeniz olacaktır. Özel günleri daha da güzel kılmak için birçok alternatifin bulunduğu bu sitede, Ferrari, Rolex, Tag Heuer ve Lacoste başta olmak üzere onlarca farklı saat markalarının modellerini inceleyebilirsiniz.

Adı sanı belli olmayan saatler için mağazalara yüzlerce lira vermektense, tanınmış markaların replika saatlerine sahip olmak benim için daha mantıklı. Eğer hala saat kullanmıyorsanız, bu modellerden birine sahip olduktan sonra "keşke saatin önemini daha önce fark etseydim" diyeceksiniz. Benim önerim, en azından iki farklı renk ve modelde saatinizin olmasıdır. Tabi bu yalnızca kişisel tercih meselesi... Dış görünümüme önem verdiğim için, 6 farklı saat modeli kullanan biri olarak söyleyebilirim ki; saat bana göre bir erkeğin vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Muhtemelen aynı şey bayanlar için de geçerlidir. Kısacası; kendinizi ihmal etmeyin, saatinize önem verin :)