Tekrar Yaşamak İstediğiniz Tekne Turları

Tekne Turu, Boğaz Turu, Günlük Turlar, Yüzme Turları, Kahvaltı Turları, Ada Turları, Akşam Turları, Gündüz ve Gece Turları, Mehtap Turları, Kültür Turları, Yılbaşı Turları, Yat Turları, Dalış Turları ve Boğaz Turu ile alanında bir numara olup, sizlere en güzel hizmetleri sunan firmamız Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde sizlere unutamayacağınız anların garantisini veriyor. Uluçay Yatçılık olarak müşteri memnuniyetini amaç edinerek, güler yüzlü personelimiz ve kaliteli hizmetimizle daima sizin yanınızda olmaya ve özel günlerinizi daha güzel hale getirmeye devam ediyoruz. Eşsiz manzaranın tadını çıkarırken, elinizde içkiniz önünüzde muhteşem lezzetleriyle yemekleriniz, bir yandan sohbet ederken diğer yandan da Boğaz’ın şiirlere konu olan güzelliklerini yaşamak ister misiniz? Sizleri hayat boyu sürecek bir anıya davet eden firmamız, sizin için her şeyi önceden planladığından yapmanız gereken tek şey rezervasyon alıp tarihi belirlemek olacak.

Boğaz Turu, herkesin hayali olan ve İstanbul’a ilk kez gelenlerin mutlakayapması gerekenleri arasında ilk sırada yer alan muhteşem bir etkinliktir. İstanbul’da bulunanlar için de yaşanması gereken anlardır bunlar. Boğaz’ın güzelliği herkesin malumudur. Yerli yabancı tüm insanlar bir kez gördüklerinde bir daha vazgeçemezler İstanbul’dan. İnsanı büyüleyen kendine bağlayan bir yapısı vardır. Muhteşem güzelliği ile şiirlere konu olmuş, hakkında romanlar yazılmış, türküler söylenmiştir. Güzergâhımız Boğaz’ı baştanbaşa gezmenize olanak sağlar. Siz de bu mutluluğu yaşamak, İstanbul’u tüm güzellikleriyle seyretmek ve bu geziyi profesyonel kişilerle kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek için bizi arayın ve rezervasyon alın.

Motoryat Kiralama hizmetimizle de kaptanlı günlük, haftalık ya de sezonluk yat kiralama olanağına kavuşuyorsunuz. VIP hizmeti veren firmamızla seyahat ettiğinizde Adalar, Boğaz ve dilediğiniz diğer güzergâhlarda eşsiz yemeklerin eşliğinde konforu ve rahatlığı bir arada yaşayacaksınız. Yatlarımız en son teknoloji ile donanımlı olup uydu yayını, Full HD sinema sistemi, tüm odalarda ve salonda bağımsız sıcak, soğuk klima, DVD oynatıcı, Su altı ve üstü radar sistemi, GPS ve navigasyon sistemi, otomatik pilot, mutfak, buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, sıcak soğuk su, 3xWC, banyo, 2 adet personel kabini vs. gibi teknolojik imkânlar bulunmaktadır.