Kaya Otelleri Her Zaman ki Gibi Yine Favori

Kaya otelleri tatilini geçirirken hiçbir sorun yaşamak istemeyen, büyük bir rahatlık içinde kendi ve sevdikleri ile vakit geçirmek isteyen insanların her zaman ilk tercihi olmuştur ve ilerleyen dönemlerinde de çok fazla tercih edilmeye de devam edilmektedir. Kaya otelleri insanlara bir tatilden çok daha fazlasını vermek amacı ile yola çıkmıştır. Kaya otelleri daha öncesinde tatilini başka bir yerde geçirmiş olan ancak memnun kalmadığı için tatile gitmekten vazgeçmiş olan insanlara bile tatili sevdirebilecek kalitede bir oteldir. Otel zincirinin içerisinde birçok farklı tarzda oteller bulunmaktadır. İnsanlar gidecekleri yere uygun olarak bu markanın otellerinden bir tanesini seçmekte ve tatilini keyifli bir şekilde geçirmektedir.

Calimera Kaya Side, insanlara eğlenip tatilini geçirirken diğer bir yandan da spor yapmasına da olanak tanıyacak bir oteldir. Başka otellerde bulunamayacak olan pek çok farklı aktivite sayesinde buraya gelen insanlar unutulmaz bir tatil yaşama imkanına erişmiş oluyor. Calimera Kaya Side, Antalya’nın en güzel yerlerinden bir tanesi olan Side bölgesinde kurulmuştur. Kuruluşu eski bir döneme dayanan otel, o bölgedeki turizmin gelişmesini sağlayacak bir kapasiteye de sahiptir. Calimera Kaya Side insanlara benzersiz bir deniz ve göl manzarasına sahiptir. Otelin içerisinde farklı tarzlarda odalar bulunmaktadır. 432 oda kapasiteli olan otelin içerisinde standart, aile ve junior suit odaların yanı sıra 4 tane de engelli odası bulunmaktadır. Bu sayede isteyen herkes rahatlıkla burada tatillerini geçirme imkanına sahip olurlar.

Riu Kaya Palazzo Hotel Türkiye de tatil denildiği zaman insanların aklına ilk gelen tatil bölgelerinden bir tanesi olan Antalya Belek’te kurulmuş olan bir tatil merkezi. Buraya gelecek olan insanları daha girişte etkilemeyi amaçlamış olan otel, bunun için mimarisine de ekstradan özen göstermektedir. Riu Kaya Palazzo Hotel insanlara yalnızca tatil için hizmet etmemektedir. Bunun yanı sıra toplantı salonları ile de özellikle yurt dışından misafir ağırlayacak olan firmalara, tam anlamıyla istedikleri şekillerde profesyonel bir hizmet vermektedir. Riu Kaya Palazzo Hotel, insanlara lüks ve konfor içerisinde bir tatil geçime imkanını sunmakta ve 2013 yılından bu yana da bu alanda zirveyi kimselere bırakmamak için de çalışmalarına devam etmektedir.