İzmir LG Klima Servis Merkezi

İklimlendirme ve soğutma teknolojisinin üst düzey markalarından biri olan LG , servis kalitesi ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Klima kullanımı hakkında çok fazla bilgim olmamasına rağmen arkadaşlarımın tavsiyesi ile almaya karar verdim ancak hangi markayı seçmem gerektiğini bilmiyordum, bu yüzden detaylı bir araştırma yapmak istedim…

Yazlık bir yerde yaşadığım için klima şart olmuştu ve daha fazla dayanamayarak satın almaya karar verdim. LG markası bana her zaman daha yakın gelmiştir ve daha önce kullandığım farklı ürünlerde de bu markaya güvenmiştim. Marka seçiminde hata yapmadım ve şimdilerde fazlasıyla da memnun odluğumu belirtmek isterim ancak asıl memnuniyetim servis hizmeti sunan Özel LG Servis İzmir firmasıdır. Profesyonel Ekipleri ile birlikte ürünümün bakımını düzenli olarak yapan bu firmaya ve bu profesyonel ekibe teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

LG Özel Servis İzmir firmasına sizler de ulaşmak isterseniz 444 1 494 numaralı telefon aramalarınıza daima açıktır. Haftanın her günü muhatap olabileceğiniz bir çağrı merkezi ekibi mevcut ve bu ekibe dilerseniz sizler de ulaşabilirsiniz. Sorularınızı iletmek ve servis taleplerinizi oluşturmak için yardım alabileceğiniz bu numara, aktif olarak hizmet veriyor ve diğer firmalarda olduğu gibi sekreter ile karşınıza çıkmıyorlar. Canlı canlı sizlere hizmet veren yetkili isimler bu telefonların başında sorularınızı en iyi şekilde yanıtlıyorlar.