Alt tarafı AŞK bu da işte..

Merhaba olmayanım.. İlk defa böylesine bir hüzne kapıldım çünkü seni başka seviyordum.. seni bilmiyorum ama ben hala seviyorum ilk defa dinlemediğim müzikleri dinlettirdin.. ilk defa tatmadığım heyecanı bana defalarca tattırdın.. Senin beni sevmediğini , bana uyanmadığını görmek acı olsa da; Ben seviyorum işte sevgili..

Yalnızlığı cok seviyordum ciddiyim yalanım yok bilirsin ben yalan söyleyemem elim ayağıma karışır şaşırırım.. Sevdim işte yalnızlığı o beni terk etti.. Cok sevdim sanırım ki benden sıkıldı ( ufak bir tebessüm oluştu bunu yazarken) Senide seviyorum ama sen ayrıcalık yap ; ''Gitme'' Gitmek kaçmaktır, vazgeçmektir..

Seni seviyorum demiştin hatırladın mı? İlk defa sen demiştin o kelimeyi, nedenini sorduğumda iyiki varsın demiştin.. Şuan soruyorum sana beni seviyor musun? iyiki var mıyım? Yalandan da olsa seni seviyorum de , iyi ki varsın de.. Yalan olduğunu bildiğim halde ben yine sana aşık gözlerle bakıcam.. Yalan olduğunu bildiğim halde aldanıcam..

Bu aralar Mehmet Erdem-Yalan dinliyorum ''Yalan ne diyorsan ne duyduysam Yalan'' diyor.. Yalan olsa da mutlu ediyor beni be sevgili.. Bana git diyorsun şimdi, konuşma diyorsun ama şunu bil ki; Sen benim son durağımsın, gidecek başka yerim yok, konuşacak kimsem yok.. ''Alt tarafı aşk bu da işte'' ama  Vazgeçilmezsin, sensizlik imkansız cünkü..

Bir ağlarım bir gülerim sanma senden vazgecerim, sevgili.. sen benim vazgeçemediğimsin, bıkmadığım, üzmediğimsin, üzemediğimsin, kıyamadığımsın... KIYMETLİMSİN..

Ve bütün yaptıklarım beni sev diye değil; Seni seviyorum diye.. Sen sevmesen de olur benim sevgim ikimizi ısıtıcak kadar yeterli.. Sadece ikimizi.. Bana bir keresinde aşık olmadın mı bana demiştin.. Korkarım öyle kalıcam..  Aşk güzel, hayaller güzel senle.. Sen mutlu ol, ben gülümserim herkese icim kan ağlasa da..