Eksik Mutluluğu Tamamlamalıyız

Hayatımda çoğu şeye bir süre ara vermek zorunda kalmıştım bir sürü sebep vardı bunun için aslında ama hepsi boş. Belki de kendimi kandırdım o sebepleri öne sürerek bilmiyorum.. Ve şimdi geri döndüm. Yaparken en mutlu olduğum şeye geri döndüm elimden geldiğince her fırsatta yazacağım. Umarım yazılarımda kendinizden de bir şeyler bulabilirsiniz...

Hayat bir tiyatro sahnesi ve herkes kendi oyunun başkahramanı derler.. Ne kadar doğru bir ifade. Kendini en iyi tanıyan kişi sensin, kendine en iyi gelecek olan şeyi bilen sensin, kendini en mutlu edecek olanı bilen sensin, senin hayatın senin kuralların ile yaşanır. Asıl önemli olan kendini neyde bulabildiğin bence. Bu sorunun cevabını kendinize verebiliyor musunuz? Çevremizde dünya kadar insan olabilir, onları çok seviyor da olabiliriz ama kaç tanesine gözümüz kapalı güvenebiliriz ki? Kaç tanesine bakınca ayna olduğuna inanabiliriz? Bu çok düşündürüyor beni! Bu kadar çok soruya cevap bulamamak en acı vereni sanırım. Bu yüzden ben kitaplarda, müziklerde aramayı öğrendim kendimi. Eminim ki her insan müziklerde kendinden az çok bir şeyler buluyordur. Zaten günümüzde müziğe verilen önem bir hayli yükseliş gösterdi. Bu çok güzel bir şey. Herkesin kendini anlatan sesi, sözü bulabilmesi açısından...

Kitaplar ve Yazarlar : Vazgeçilmezlerim

Ve kitaplar... Benim tek vazgeçilmezlerim. Beni en derin düşüncelere daldıran, hayaller kurduran, mutlu eden, ağlatabilen, ''keşke'' dedirten şeyler sadece kitaplar! O kadar müthiş kurgulanıp yazılan kitaplar var ki kim sizi hep güldürüp hem ağlatabiliyor? Ben öylesine hiç rastlamadım. Herkesin bir ilham kaynağı vardır. Ben geç de olsa ilham kaynağımı kitaplarda buldum. Şimdi başucumdan eksik etmediğim yazarlar var. Bir şeylere böylesine bağlı kalmak onlardan kopamamak çok güzel değil mi?

Kitap - Kahve - Battaniye Mevsimi

Şimdi sonbahar-kış mevsimleri tam kitap, kahve, battaniye dönemi. En güzel zamanı bu üçlü için. Stresten uzak, kötü düşüncelerden uzak harika zamanlar. Hayali bile beni mutlu edebiliyor! Eskiden annem hep kitap okumam için zorlardı hiç okumazdım, o zamanki halime şu an inanamıyorum hatırladıkça kendime gülüyorum:)

Müzik de kitaplar kadar önemli

Ve gelelim müziğe.. Bir çok sosyal paylaşım sitelerinde şarkı sözleri paylaşmak çok fenomen şu sıralar anladığım, takip ettiğim kadarıyla. O insanlar gerçekten kendilerinden bir şeyler buldukları için mi yapıyorlar bunu tek cevabını bulamadığım soru bu. Müzik sakinleştirir, mutlu eder, düşündürür.. Zaten insanoğlunun en çok ihtiyaç duyduğu şey bunlar değil midir? Biz; bize en iyi gelen şeyi bulmakta görevliyiz kendi mutluluğumuz için. Ben mutluyum çünkü aradığımı buldum. Artık hayallerime daha çok güvenebiliyorum kitaplardaki kurgular, müziklerdeki anlamlar sayesinde. Hayatınızı anlamlandıracak şeyi bulmak zor değil yeter ki doğru yoldan sapmayın. Umarım hayatınızdaki rolü harika alkışlardan destek alabilirsiniz. Yüzünüzdeki gülücüklerin sürekli olması dileğiyle herkes çok özeldir, özel olduğunuzu hissedin ve sizi mutlu eden şeyi bulun.. Belki de çok düşünmenize gerek kalmayacak kadar aklınızda kim bilir :)) Ben, beni en iyi tanıyan şeyin kitaplar olduğuna inanıyorum sanki her okuduğum şey benim için yazılmış gibi ve kapanışı buna uygun bir şekilde şarkı sözüyle bitirmek istiyorum:

Ben Anlarım Çünkü En iyi Ben tanırım Seni...

Sevgiyle kalın.