Yeni Oyun Arayanlar İçin Mükemmel Bir Oyun Sitesi

Monoton bir günün ardından bilgisayarınızın karşısına geçip, ayaklarınızı uzatıp kafanızı dağıtabileceğiniz bir site mi arıyorsunuz? Cevabınız “Evet!” ise Yeni-Oyun.com tam da aradığınız yer! 7 yıllık bir birikime ve uzmanlığa sahip bu site, son zamanlarda, adından sıkça bahsettirerek hafızalara kazınmış durumda. Bu oyun portalının özelliklerinden kısaca bahsedelim size.

Yenioyun.com oyun portalı, iki ana kısımdan oluşmakta: oyun kategorileri ve oyun blogu. Öncelikle oyun kategorilerinden bahsedelim. 20’den fazla kategori bulunan sitede her yaşa, cinsiyete, zevke ve ilgiye hitap eden türlü türlü oyunlar bulunmakta. Üstelik binlerce oyun, tek tek incelenerek mükemmel bir şekilde kategorize edilmiş ve gerekli alanlarda kendine yer bulmuş. Dilerseniz ilginize ve ihtiyacınıza yönelik kategoriyi tek tıkla önünüze serebilir, dilerseniz de arama yaparak istediğiniz türde bir oyuna erişebilirsiniz. Örneğin Mutsuz Maymun oyununu, arama bölümüne yazarak tüm seriye ulaşabilir, istediğinizi oynayabilirsiniz. Buna benzer efsane oyunları ya da yeni oyunları da eksiksiz bulmak mümkün.

Oyun bloguna gelirsek… Oyun dünyasıyla ilgili gerek yeni haberler, gerek efsaneler arasında yerini alanlar, gerekse yararlı bilgiler ve tavsiyelere ulaşabileceğiniz blogta, akıcı ve anlaşılır bir dille yazılan kaliteli ve öz yazıları okurken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Tabi oyun konsolları ve dünyanın yakından takip ettiği yeni oyun trendleriyle ilgili makale, inceleme ve analizlere de ulaşmak mümkün.

Hem oyun hem de blogun yanı sıra Yeni-oyun.com’un genel anlamıyla en büyük özelliği, ebeveynler tarafından onaylanmış bir site olmasıdır. Tüm oyunlar ve yazılar, uzman bir ekip tarafından kontrol edilip sıkı bir filtreden geçiriliyor. Böylece çocukların psikolojisini ve ahlâkını olumsuz etkileyebilecek tüm etkenler ortadan kalkıyor. Elbette bu durum da, ebeveynlerin çocuklarını korkusuzca emanet edebileceği bir site hâline getiriyor Yeni-Oyun.com çocuk portalını.

Bu kadar özelliğin yanı sıra erişilebilirlik ve kullanım kolaylığıyla da ön plâna çıkan Yeni-oyun.com, kullanıcılarını düzensiz, karmakarışık sayfalara sokmak yerine gayet sade, nizamı düzgün sayfalar içerisine sevk etmekte. Tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeken site, güzel oyunlar dendiğinde akla gelen ilk siteler arasında yer alıyor hâliyle. Üstelik oyun açıklaması ve kontrollerini de uzman ekibi, oyundan önce ve oyun esnasında görünecek şekilde açıklamakta ve bu sayede oyuncuların oyunu çözmeye çalışması ve zorlanması gibi olumsuz faktörleri bir nebze olsun azaltmakta. Buna ek olarak püf noktalarını ve ipuçlarını da vererek oyunla ilgili yaşanılabilecek olası sıkıntıları ortadan kaldırmaktalar.

İşbu özelliklerin getirdiği bir birikim hâline gelen Yeni-Oyun.com, sosyal medyada da adından bahsettirmekten eksik kalmıyor. https://www.facebook.com/pages/Yeni-Oyunlar/138902406157140 adresinden ulaşabileceğiniz bu portalın resmi Facebook hayran sayfasını, siz de beğenerek yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Hemen hemen her gün güncellenen Yeni-Oyun.com, sizleri en yeni oyunlarla buluşturmaya aralıksız devam ediyor.  Aman dikkat! Binlerce kişinin gönlünde taht kuran ve bu oyun portalı bağımlılık yapabilir. Herkese iyi eğlenceler!

Etiketler: oyun yeni oyunlar