Eski mario atari oyunları

Hepimiz çocukluk yıllarımıza ait o eğlence dolu oyunları özlüyoruzdur. Hele de bunlar içinde öyle oyunlar vardır ki bu oyunların çekiciliği ve özlemle anılmalarının en önemli sebebi Atari Oyunları olarak belleklerimize kazınmalarıdır. Eski Süper Mario Atari oyunu da şu anda bile tüm mario oyunları içinde en çok sevilen süper mario oyunlarından biri olarak oyun sitemizde sizleri bekliyor. Bu güzel oyun Süper Mario Tross oyunu olarak ta bilinir.

Eski Mario Atari  oyununda kullanmanız gereken klavye tuşları oyun açılışında sizlere verilecek.Ancak özellikle yön tuşlarını etkili kullanmalı,X-S tuşları ile de hareket ederek bu süper mario atari oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirmek. Süper Mario bu oyunda yine kaplumbağaları alt etmek zorunda. Ayrıca soru işaretli kutulara çarparak alacağınız altın puanlarla süper mario daha büyük boyutlara ulaşacak ve tüm sütunları aşması daha kolay olacak.Eski Mario Oyunları içinde en fazla sevilen oyun olan Eski Mario oyunları tüm çocukların olduğu kadar eski mario oyunlarını özleyen ve hala oynayan büyükler için de vazgeçilmez bir oyundur. Süper Mario World eğlence ve zeka dolu oyunlarla tüm çocuklara zevkli dakikalar yaşatacak.

Özlemle anılan bir oyun olarak oynayacağınız süper mario oyunları ve daha fazlası her zaman en yeni oyunlarla güncellenen oyun ve eğlence adresi olan supermariooyunlari.net.tr sizleri bekliyor olacak. Siz de bu ayrıcalıklı süper mario oyunları ile hoşça vakit geçirerek çocukluk yıllarınıza dönmek istiyorsanız tek yapmanız gereken son zamanların en fazla tercih edilen oyun adresine gelerek bu hazzı yaşamak olacak. Eğlence dolu süper mario oyunları dışında Eski Süper Mario flash ,Klasik Süper Mario Oyunları ve de Süper Marionun dostları olan Süper Angelo,Süper Luigi,Süper Nitro gibi kahramanlarımıza ait en güzel oyunlara da doyacağınız yeni adresiniz sizlere hizmet vermekten gurur duyar.