Atv Motor Oyunları Tadı

Merhaba… Dünyanın her yerini görmek için sizlere süper bir imkan sağladık. Bu alanları görmek için sitemizde bulunan motor oyunları linkine tıklayarak oyuna başlayacaksınız. Aracınız ile tarihi yerlere gitmek için ilk öncelikle İstanbul’un yolunu tutacaksınız. Bu şehirde ilk öncelikle emin önüne gideceksiniz. Orada bulunan tarihi kalıntılara bakarak elinizde bulunan fotoğraf makinesi ile bu alanların fotoğrafını çekerek kendi müzenize kaldırıp herkesin buraya gelmesini bekleyeceksiniz.

Şehrin kalabalık caddelerinde geçerken çok dikkatli olup yayalara ve araçlara çarpmadan yol alacaksınız. Bunları daha uygun bir şekilde yapmak için trafik kurallarına uyarak yasak olan hareketleri yapmamaya özen göstereceksiniz. Bu kurallara uymadığınız an peşinizden gelen polise yakalanıp en büyük cezaları yiyebilirsiniz. Ceza aldığınız bölümlerden bir daha geçemeyeceğiniz için başka yolları bulup oradan geçmeye çalışacaksınız. İstanbul’daki gezintinizi sonlandırdığınız an bir sonraki alanla gitmek için elinizde bulunan haritayı kontrol ederek o alanlara hızlı bir şekilde gidip orada bulunan müzeleri ziyaret ederek yeni ürünleri görme şansı yakalayacaksınız.

ATV OYUNLARI ile kendi alanınızda bulunan tüm başarıları tadarak kendinize süper bir yol çizip bu alanda en iyisini yapana kadar büyük uğraşlar içine gireceksiniz. Ülkelerde gezintiye çıkmak için yanınıza alacağınız ürünlere dikkat ederek eksik bir ürünün bulunmaması gerekiyor. Başka bölgelere gittiğiniz an yolda yakıtınızı yenilemek için yol kenarında bulunan petrollere doğru hareket ederek deponuzu doldurup daha uzun bir yol kat etmek için harekete geçeceksiniz. Motor oyunu oynadığınız an hiçbir zorluk yaşamayacağınızı görebilirsiniz. Bunun sebebi ise daha önce kullandığınız araçların birbirlerine benzemesinden kaynaklandığını görebilirsiniz.

Oyun için daha önce belirlediğiniz yolun dışına çıkmadan zoru başarıp iyi bir yolda bütün gücünüzü ortaya koyarak gidebileceğiniz en yüksek noktaya doğru gideceksiniz. Yeni oyunlar oynamak için sürekli bizi takip ederek bu keyfi yaşayacaksınız. Oyunda başarılar dileriz.