Gerçek Ralli Araba Yarışı Oyunları

Adında da anlaşılacağı gibi gerçek ralli oyunumuz tam bir gerçek araba yarışı oyunu. Sitemizdeki bu güzel oyunu oynamak biraz daha dikkat isteyen bir oyun.  Popüler oyunlarımız kategorisinde bu güzel oyunumuzu seçtikten sonra oyunu oyna butonuna basın biraz ağır yükleme olabilir sizi yine de sabredin. Yükleme bittikten sonra oyunun havasına uygun müzik eşliğinde ekrana siyah çok ama çok karizmatik bir araba ve arabanın arka planında yüksek gökdelenleriyle harikulade bir  gece manzaralı şehir çıkacak. Aynı ekranın sağ üst tarafındaki siyah renkli start butonuna dokunun. Akabinde lüx bir plazmada önce araba daha sorma da arabanın renk seçimini yaparsınız.

Atv motor oyunları içerisinde görülen bu yüzeysel etkinlik oyun manasıyla değer kazanıyor. Bu işlemler bittikten  starta tekrar dokunun açılan sayfadaki  sarı renkli bir iki ve üç numaralarıyla belirtilen şehirlerden  bir numaralı tıkladığınızda kendinizi start çizgisinde buluverirsiniz.  Üç iki birle beraber çok hızlıca oyuna yön tuşlarını kullanarak başlayın.yarış gündüz vakti  açık bir havada yeşillikleri bol gökdelenleriyle çok ihtişamlı bir şehrin yakınlarında geçen kenarı bol levhalı bir yarış yolunda yapılacak. Oyunda yapmanız gerekenler çok basit belirtilen yolda aracınızı yoldaki diğer arabaların önünde yarışı bitirip oyunda birinci olmak. Oyunda sizi en çok engelleyen durumlar önünüzdeki araçlara çarpmanız  ya da onların size çarpması ve aracınızı yolun kenarındaki yön gösteren levhalara çarpmaktır.

Bu gibi olaylarda hızınız hızla düşecek diğer arabaların sizi geçmelerine neden olacak.  Yoldaki  virajlarda sağ ve sol yön tuşlarıyla önceden aracınızın dengesini iyi sağlayarak aracınızın yolda çıkmasını ya da levhalara çarpmasını önleyebilirsiniz. Aynı tuşlarla iyi manevralar yaparak önünüzdeki araçları da kaza yapmadan geçmeniz mümkündür.  Yol dört şerit olup çok geniştir.

Otobüs oyunlarını oynarken  virajlardaki ani dönüşler sizi çok heyecanlandıracak.  Bizim saygı duyup takip ettiğimiz araba mekanı son sürat eğlencesiyle bizlere keyif veriyor. Tüm kategorileri ilgi odaklarına hitap eden türden yayınlardır.Yarışın her men bağından ve türünden çeşitleri bulabiliyoruz.