Futbol Zuma

Balon patlatma oyunlarının en büyük sitesi olarak sizlere sadece balon patlatma oyunlarıyla değil aynı zamanda zuma oyunları kategorisinde bulunan birbirinden keyifli zuma oyunlarıyla da hizmet veriyoruz. Zuma oyunlarını hepimiz keyifle oynarız bu oyunlardaki amacımız balonları mekanizmalar yardımıyla hareketli halkaların içerisine fırlatmak ve balonları patlatmak. futbol zuma da bu oyunlardan bir tanesi olarak karşınızda.

Oyunumuzu başlatmak için karşımıza çıkan ekranlarda START butonlarına tıklayarak ve maceraya giriş yapıyoruz. Futbolun bizler için ne kadar büyük bir tutku olduğunu anlatmaya gerek yok. Oyunumuzda şampiyonlar ligi finalinin oynanacağı stadın üst tarafında, şampiyonlar liglerinde oynanmış bütün toplar sırasıyla hareket ediyor.

Yapmanız gereken aynı renk ve şekildeki topları çemberin içerisindeki doğru bölgeye göndermek ve oradaki topların patlamalarını sağlamak. Balon patlatması için en az 3 aynı renkteki topları bir araya getirmeye çalışacağız. Böylelikle top halkası giderek küçülecek ve oyunun etabını başarıyla tamamlamış olacağız. İlerleyen etaplarda topların hareketleri daha da sızlanacağı için etapları tamamlamak daha da zorlaşacaktır.

Şimdiden bu oyunda hepinize başarılar dileriz. Yeni ve güncel balon patlatma oyunlarının merkezi olarak sizleri yeni oyunlarda da aramızda görmek dileğiyle.