Zıplayan Polis Arabası Oyunu

Çok oynanan yeni oyunlarımız arasına aldığımız zıplayan polis arabası oyunumuzu inanın büyük bir zevkle oynayıp güzel vakit geçireceksiniz. Bu oyunumuzu oynamak oldukça  basit. Yeni oyunlarımız arasında seçtiğiniz bu oyunu oynamak için oyunu oynayı tıklayın. Ardında da oyun yüklenecek yüklemenin akabinde ekrana  iki tane zıplayabilen siyah beyaz üstlerinde mavi kırmızı ışıkları olan bir tanesi beyaz çizgili sarı kaldırımlı yeşil yolun zeminde diğeri ise zıplama marifetini gösterircesine diğer arabanın üstünde zıplamış vaziyette çekilmiş fotoğraflarını görürsünüz.

Zıplayan Polis Arabası Nasıl Oynanır?

Fotoğrafın solundaki start butonuna basın ardında tekrar starta basıp birinci basamağı aşmak için verilen otuz saniyelik sürenizde aracınızı büyük bir ustalıkla sürüp bitiş noktası olan yol kenarına dikilmiş kırmızı bayraklı direği geçip diğer basamağa geçin ve yeniden otuz saniye süre kazanıp aynı şekilde oyununuza devam edin . Oyunun adında da anlaşılacağı gibi araba oyunumuzda da yön tuşlarının kullanarak aracımızı hareketlendirip önümüze çıkan diğer araçları hızla geçmek için space (boşluk ) tuşuna basıp üzerinden zıplayarak bir an önce aşamayı bitirmek ve önünüzdeki suçluları yakalamak olacak. Yol üç şerit olup önünüze devamlı  başka arabalar çıkacak.

Uzun düz yolda araçların hepsini bir an önce geçmeye çalışmak bazen sizi çokça heyecanlandırıp eliniz ayağınız birbirine dolanacak nasıl yapacağınızı şaşıracaksınız. Uyanık davranıp aracınızı devamlı arabaların çok seyrek olduğu şeride sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak kaydırmaya çalışın ama buda her zaman mümkün olmayabilir çünkü bazen üç şeritte de yan yana yoluna devam eden araçlar olacak hatta bu bazı zaman sürekli olacak.  Bu gibi durumlarda da artık iş soğuk kanlılığınıza kalıyor. Aracınızı arabalara çarpmada hemen önce space tuşuna basarak üzerinde zıplatıp yolunuza devam edersiniz.

Önünüzdeki araca çarpmak demek zamanınızın tükenmesi demektir.  Eğer sürekli önünüzdeki araca durmadan çarpıyorsanız aranızdaki mesafeyi iyi ayarlayamıyorsunuzdur. Hayati öneme sahip meslek gurupları arasında gösterilen polislerin bu araba oyunlarındaki rolünün farkına varıp vazifenizi iyice yerine getiriniz. Kolaylıkla oynayacağınız bu oyunda başarılar.