Akrep ile yelkovan

Akrep ile yelkovanın saatin ibreleri olduğunu herkes bilir. Saatlerin olmazsa olmazı akrep aynı zamanda astrolojide bir burç ismi ve gerçekten de dakik bir karakteri temsil ediyor. Sanki saatin ibrelerinden birine bilerek akrep ismini vermişler. İnsanların auraya, karaktere çok önem verdikleri çağda yaşıyoruz. Karşınızdaki insanı en iyi tanıma yöntemi o kişinin hangi burçta olduğunu öğrenmek ve o burcun özelliklerini bilmek. Kendi geleceğinize ve karşınızdaki insanların karakterine dair merakınız astroloji sayesinde gideriliyor.

Astrolojide hangi burç ne gibi özellikler taşır, gelecek dönem içinde hangi burç mensuplarını neler bekliyor gibi birçok sorunuzun cevabını cevap.tv’de bulabilirsiniz. Bu kanalda merak ettiğiniz pek çok şeyi öğrenebilme imkânı yakalayabilirsiniz.

cevap.tv sayesinde aynı zamanda modayı ve trendleri de takip edebileceksiniz. Sezon trendleri, makyajda yeni tarzlar, manikür-pedikür modası gibi kadınları ilgilendiren pek çok konu cevap.tv’de. Siz de trendleri yakalamaya, kişisel bakımına önem veren biriyseniz ve aynı zamanda birçok konuyu tek bir kanaldan takip etmek istiyorsanız cevap.tv’yi izlemelisiniz.

Etiketler: moda astrloji