Ücretsiz İsmek Kursları

İstanbul'da yaşayanlar her yönden avantajlı olduklarını ortaya koyan bir farklılık ise mesleki eğitimlerde ön plana çıkmaktadır. Ücretsiz meslek edindirme projesi olarak 1996 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine sadece 3 kurs merkezi ve 141 kursiyerle başlayan ismek şuan milyonlarca bireyin yeni bir meslek ve yetenek kazanmasını sağlamıştır.

ismek

181 branşta ücretsiz eğitim alabileceğiniz ismek kursları 233 kurs merkezi ile istanbulun adeta her yerinde diyebiliriz. İşinize ve okulunuza engel olmayacak şekilde eğitim saatleri dizayn edilen branşlarımızı yakından tanımak ve kafanıza takılan soruların cevabı için aşağıdaki linke tıklayınız.

ismek kursları

1 Eylül itibari ile başlayan ismek kursiyer kayıtları eylül ayı son haftası eğitimlerine başlamaktadır. Kurslara katılmak için 16 ve üzeri yaş olmak zorunlu olup eğitim öğretim durumu kısmen sorun olmamaktadır. Okuma yazma kurslarından akademik ve uzmanlık beceresi kazandıracak olan yüzlerce branşta ücretsiz eğitim için mutlaka size en yakın ismek kurs merkezine uğramalısınız.

ismek internet sitesi

İstanbul büyük şehir belediyesine ait web sitesinde duyuru ve bilgilere yer verilmekte olup ayrıca ismek hakkında güncel bilgi ve duyuruları sizlere aktarmak üzere hazırlanmış olan sitemizi kullanabilirsiniz.

www.ismekkurs.com