Online Sinema İzleme Platformu

Özellikle yerli filmleri kaliteli görüntü ile birlikte internet ortamında bulmak bazen çok zor olabilir. Fakat geçtiğimiz gün de bahsettiğim bir site vardı size... Bu site sayesinde dilediğiniz filmi bulabilir, pek çoğunu da HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz. Peki hangi yerli filmler bu sitede var, hangileri yüksek görüntü kalitesi ile izlenebilir?

Daha önceleri yerli bir yapımı duymuş ve merak etmiştim. Filmin adı Dağ (2012). Mehmetçik ile ilgili'ymiş ve bir arkadaşım tavsiye etti. Filmin şu anki IMDB puanı 8.0/10. Gerçekten de iyi bir yapım olduğunu düşünerek Dağ filmi hd izle linki aracılığı ile izlemeye başladığım Dağ filmi, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. Kimileri filmle ilgili ön yargılı olarak atıp tutsa da, bence izleyip görün.

Ayrıca Kemal Sunal filmi izle linkine tıklayarak Türk sinemasının üstadlarından Kemal Sunal'a ait filmleri de bu sitede izleyebilirsiniz. Son dönemin "küfürlü komedi" dalında ihtisas yapmış oyuncularından olan Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik tiplemesinin son filmini de Recep İvedik 3 filmi izle linki aracılığı ile izleyebilirsiniz.