Tatil İçin Hangi İldeki Otelleri Tercih Ediyorsunuz?

Konu başlığı her ne kadar biraz genel de olsa asıl soru şu; tatil için Bolu otelleri mi, Bursa otelleri mi yoksa Yalova otelleri mi sizin için daha tercih edilesidir? Bolu'da okuyan bir üniversite öğrencisi olarak Bolu otelleri yeteri kadar iyi değil diyebilirim. Her ne kadar Abant taraflarında 5 yıldızdı süper lüks bir otel bulunsa da, Bolu'daki butik oteller çok daha iyi bana göre. Eğer butik otellerde tatil düşünürseniz, Bolu mükemmel bir tercih olabilir; öneririm... Özellikle Hindiba Pansiyon'a bir göz atmanızda yarar var. Egzotik havasıyla sizi bir hayli etkileyeceğine inanıyorum. Pek çok 5 yıldızlı otelde bulamayacağınız konforu bu otelde bulabilirsiniz.

Bursa'da da halamlar yaşadığı için az çok bilgi sahibiyim Bursa otelleri ile ilgili. Her ne kadar kulaktan dolma olsa da işe yarar belki... Özellikle kış turizmi açısından çok zengin imkanlara sahip olan Bursa'daki otellerin bir kısmı son derece büyük imkanlara sahip. Uludağ civarında, kaymak için gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlayan pek çok kaliteli otel mevcut.

Son olarak; Yalova otelleri ile ilgili olarak hiçbir şey bilmiyorum aslında. Aslında "Bursa'daki oteller dururken Yalova'dakileri ne yapacaksın ki?" duyar gibi olsam da, gidip gören kişilerden yorum almak daha iyi olacaktır herhalde. Biz görmeden yorum yapıp Bursa'dakilerin, Yalova'daki otellere kıyasla daha iyi olduğunu düşünebiliriz ama belki de durum öyle değildir...

Kısaca; Bursa, Yalova veya Bolu'da otellerde konaklama şansı bulduysanız, gittiğiniz otelle ilgili izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.