ayrılık neyi oluyor zalimlerin ?

Image title

ayırlıklar sesiz olur öyle soğuk öyle acı olur ki geçti dersin adı geçse yanarsın bitersin ölürsün ..

ayrılık neyi olur zalimlerin söylesenize? neden mutluluk yok neden aşk ve sevgi bu kadar basitleşti? nerde o kapıda camlarda sevda beklemek ?masumiyetini yitirmiş aşklar nedir peki? evet bunların cevabını aradım ama bulamadım szide bulanmıdınız değil mi  kendimi en çok kaybettiğim an şuan bu yazdıklarımın gözyaşlarımın eseri olması..

herşey neden bu kadar basit ?öldürmek içine gömmek ne kadar zor ?bir kalemde silmek ne kadar zor hayattan kednıni silersin ama deli gibi aşık olduğun adamı asla silemezsin kelimeler neden bu kadar kifayetsiz bir insanın canını yakmak bu kadar basit mi ?sevdalar neden yalan neden bu kadar zor hayat. 

nedir neden yaşıyoruz  biz ?bir gün öleceğimizi bile bile yaşıyoruz ....


hep sormuyor muyuz neden beni sevmedi sevmedi çünkü o kendini bile sevmezdi sen ona yanarken o başkasına kül oldu sevgi basit insanların ağızlarında sakız oldu.

 sevgiyi sevgisizleştirdiler sen suçlu oldun o hep haklıydı o mükkemeldi abi neyin mükemmelliydi söylesenize siz değer verdiniz o sizin değerinizi yitirdi ömrüm hayatım derken bile yalan attı sizi öldürdü sizi sizi sizden etti ....ama yine vazgeçemediniz değil miiii?

evet arkadaşar bende kaybedenler kulübündenim işttt aramızda ben kaybetmeyi sevmem ama yenilgim kendime .....