kafam güzel

Onun için dünyalarıyıkarım gibi büyük laflar söylemeyeceğim

O olmazsa yaşayamam dademeyeceğim, yaşadım çünkü o olmadan önce ki hayatımda.

Oksijeni bilmem ama kokunşart da demeyeceğim çünkü Oksijensiz de yaşanmıyor, kokun sadece benim dünya üzerinde ayakta durma serüvenimde; bana sanki en sevdiğim şarkının arka fonunda çalan müzik nameleri gibi geliyor. Bilirsin şarkıları çok severim anılarımı onlara yazarım ki böylece hem kaybolmazlar hemde hatırladığım zamanlar güzel kafa yapıyor.

Alkol alıp da sallanmıyorum mesela. Şuanlık Ayık kafayla yazıyorum yazının sonunda ne olur bilmiyorum ama sana yazdığım bütün şiirlerimde kafam güzeldi, şunu da itiraf edeyim kafamın güzelliği tamamiyle arabesk müzikten kaynaklanıyordu. Anlam veremiyorum zaten şu arabesk müzik sanatına, moralin yerinde olduğu zaman duyarsın o sözleri hemen değiştirirsin sana itici gelir ama moralsizsen o sözleri duyduğunda takılır kalırsın, hayallere dalarsın, hiç olmadık olayları kafanda senaryolaştırırsın sonra onların başrollerindeki kişilerden birisi de sen olursun ve o yapıtında yönetmeni de sen olursun. Sonuç olarak kalitesi düşük senin için anlamı büyük hayaller çıkar ortaya

Seninle çok güzel anılarımız oldu, güldük, eylendik, mutlu olduk, farklı yerleri gidip gördük, beraber aynı sınıfta derslere girdik, başka birkente gittin peşinden geldim, sonra geri geldin seni yine ben karşıladım, bunun gibi güzel şeyler oldu.

Ama şuan sana, kokundaki nameye, bakışındaki saflığa, hareketlerindeki çocukluğa,kollarımda uyumana, bana sarılmana, ellerimden tutuşuna, gece en son sabahsa ilk duyduğum sesine,gözlerinin içine bakıp uzaklara dalmaya Hasretim.

Ciddi anlamda seni özlüyorum,günlük işlerime konsatre olamıyorum, hislerim tamamiyle aklımın önüne geçmiş durumda. Devrik cümleler kuruyorum, konuşmak istemiyorum, sürekli yatıp uyumak istiyorum.Anlayacağın durum vahim.

Neyse sözün özüne geleyim. Kafam güzel şuan.. Yazının ilk başında demiştim; senin için dünyaları yakarım gibi büyük laflar söylemeyeceğim diye doğrudur. Büyük bir insan değilim, okadar çok gücüm de yok, yapabileceklerim sınırlı yani, kitleleri hareket ettirebilecek bir vasfımda yok. Sadece şunu söyleyeceğim sana diyelim ki bu güçlerim olsun ozaman ne olurdu? Yine aynısı olurdu.Bu kadar muazzam bir düzen içinde yaratılmış olan galaksimiz içindeki şahane gezegen dünya ve ben o dünya içindeki en güzel ülkede yaşayan insan olarak bu kadar güzelliklere sahibim ona nasıl zarar verebilirim ki? Üstelik bu galaksideki Dünyam senken..