Sensiz Bir Ben

Sana karşı olan hislerimde bu zamana kadar hep çekingen davrandım. İsteyerek ya da istemeyerek çoğu şeyi sakladım senden. Bunun adına da gurur dedim kendimce. Affet beni. Anlaşılmaz oldum. Gururlu oldum. İçime kapanık oldum. Binevi gizemli oldum. Bu durum bana o kadar da ucuza mal olmadı sanırım. Dışım kaya gibi sert içim incecik cam gibi narin ve kırılgan. Dıştan hiçbir şey olmamıştı ama içimde de  sağlam tek bir parça bile kalmamıştı. Kimseye kızamadım.. Hiç kimseye gönül koyamadım bana yardımcı olmuyorsunuz diye.. Nereden bilecekler ki  içimde kopan fırtınaları. Nereden bilecekler ki bu kadar yıkıldığımı , parçalandığımı , mahvolduğumu.. Nereden bilecekler ki içimde dokunmaya kiyamadigim o sevginin benim sonum olacağını.

Özlüyorum sarılmayı , özlüyorum koklamayı , özlüyorum amaçsız gözlerinde kaybolmayı.. Nasıl özlenmez ki .. O gözlerde ne yaşanmışlıklar var. Nasıl bi aşk var.. Nasıl hayaller  nasıl mutluluk var .. Benim gözümle bakmadan göremezsiniz ışte.  Onca muhabbetten eser kalmadı ya ona yanarım.. Yanarım da hala bi tane fazladan seni seviyorum demedim diye.. Fazladan bi hayalimi daha onunla paylaşmadım diye. Yanımdayken fazladan bi kere daha sarılmadım diye.. Hep yanarsın ışte böyle artık yapamayacaklarını düşünüp düşünüp .. Başkasında bulabilir misin aynı sevgiyi ? Meçhul.. Aynı masumluğu aynı heyecanı aynı mutluluğu.. Cevap epeyce açık sanki.. Nasıl bulacaksın başkasında aynı sevgiyi mutluluğu masumluğu! Meftun! Her insan aynı mı ki hissettiklerin aynı olsun .. O masumluk sadece ona özeldi anla artık.. 

Dalıp gidersin o yaşadıklarınızı düşününce.. Gizlice izlediğin her anını aklına kazımak  için sürekli seyrettiğin o günler aklına geldikçe önce sıcak bi tebessüm edersin inceden ardından saplanır o hançer sol yanına.. Ne yapacağını bilmezsin çırpınır durursun .. Çırpındıkca daha çok kanatırsın yaranı.. Kıvranır durursunda çare yoktur derdine ondan başka . Ama o da yoktur yanında el mecbur bu dert ile bu acı ile yaşamaya çalışacak ve alışacaksın.. Farkedeceksin ki ne çok duyguların hislerin kaybolmuş onca geçen yıllar ardından .  Nasıl da ruhsuz insan oluvermişsin? Sen bile şaşıp kalacaksın .. Bundan gayrı gerçekle yüzleşerek yaşamak zorundasın.. Sende robotlaşmış insanlar topluluğuna üye oldun...


#hayaldünyam