İki Saniyelik Bir Rüya

Savaşla başlamıştı Her şey iyi ile kötünün Savaşıyla. Ve savaş ile bitecek her şey kimin kazanıp kimin kaybettiği belli olarak. Yaşıyoruz dimi biz, yani Nefes alıp veriyoruz dokunabiliyor tadabiliyoruz. Bazen elimizdeki bir avuç toprak yetmiyor, daha fazlasını istiyoruz. Hiç bitmiyor ihtiyaç, istek,  hırs,  kıskançlık hep daha daha fazlasını istiyoruz. 

Fakat bilin ki bir rüyadayız istediğimiz bir avuç toprak ta hayal, aldığımız zevkte. Dedim ya, bir rüyadayız ve bir gün uyanacağız bu rüya dan. Başımızda bir Elçi ile uyanacağız.  O sonsuz güne, gerçeğe uyanacağız biz. 

Şu an tasarlanmış hayatlarız biz aslında. Bazıları bu rüyayı kötü olarak görür, kabullenemez, bittiğine, biteceğine inanmak istemez. 

Bazıları ise benim gibi gelene de "Hoşgeldin" gidene de "Eyvallahına" der. Sonuçta biten bir şey için ağlamak yada sızlanmak olacaklar için sonuç değiştirmeyecek, belki biraz rahatlatıcı başta ama sonra yine aynı döngüye gireceğiz. Bu yüzden asıl kalanlar için üzülmek gerek azizim. Bitmemiş rüyalar için endişlenmeliyiz. 

Kim bilebilir ki ne yaşadıklarını ne kadar ağladıklarını, kimleri ağlatıklarını?! Nereden bilebilirsin, bilebiliriz mutlu olup olmadıklarını? 

Bu yüzden hazırlan gerçeğe çünkü asıl gerçekte, doğrulukta iyilik var! 

Size iyi rüyalar, bu arada unutmadan rüyalar 2 saniye sürermiş ve biz o 2 saniyeye asırlar sıgdırıyoruz hala... 

Image title