Günlük: Bölüm 1

Merhaba dostlarım,

Şu an için iki seri oluşturmayı planlıyorum. Bu yüzden ilk seri olarak günlük serisini yayınlamaya karar verdim. Bu günlük serisinde hayattan bir çok darbe yemiş bir gencin ilkokuldan itibaren tuttuğu günlük konu olacak. Kimi zaman gülecek kimi zaman o gencin derdine ortak olacaksınız. Bu günlük serisini hazırlarken konu bulmamda yardımcı olan arkadaşlarıma binlerce teşekkür ediyorum. Sizler de bana özel olarak mesajlar atabilir konu bulmamda yardımcı olabilirsiniz. İlk başta çok basit bir anlatım olacak çünkü 12 yaşında birinin tuttuğu günlük olarak düşünün.  Gitgide olaylar gelişecek ve bir süre sonra zamanda atlama yapacağım.

Bu serinin çok iyi yerlere gelmesini ümit ediyorum. Hepinize bu satırları okuduğunuz için teşekkür ediyorum. 

Okur kalın :) 

                  

 

                                                                                                                                                                                         15.09.2008


                                                                                                                                                                                               PZT.

Bugün okulun ilk günü. İlk kez babam olmadan ve ilk kez harçlığımı yeni tanıştığım bir adamdan alarak okula geldim.

Babam her gece yanıma gelir, saçlarımı okşar ve hayatta en çok istediğin şeyin hayaliyle uyu, sabah uyandığında o hedefe doğru koş derdi bana.

Yine bir gece bu sözünü söyledi ve odadan çıktı. Ben o gece babamla annemin arasının düzeldiğini hayal ettim. Sabah uyandığımda hayalim gerçek olmamıştı. Büyükleri anlamak çok zor. Nasıl bağırarak birbirlerini anlayabiliyorlar bilmiyorum. Ben gelince de tartışmayı bırakıp her şey normalmiş gibi davranıyorlar. Çocuğum evet ama ben anlıyorum her şeyi. Farkında değiller. Sömestır tatilinde Uludağ'a gidecektik, öyle planlamıştık. Babam 1 saate geleceğini söyledi ve gitti. Gelmedi.  Yaklaşık 2 yıldır babamı görmüyorum. Yaklaşık 1 yıldır da annem bir başkasıyla evli. 

Annemin yeni eşi Cengiz bugün beni okuldan dönüşte sinemaya götürdü. Çok eğlenceli ve iyi birisi sanırım. Annemle gece tartışmasa çok iyi birisi diyebilirim. 

Ve ben babamı çok özlüyorum... Söyleceklerim şimdilik bu kadar.