Elimde Bi' Kazma

Nerdeyim, nasılım , ne yapıcam .... kapa gözlerini:

Dümdüz bir ovadasın , pürüssüz yumşak güzel bi ova tek başına ve elinde sadece bi kazma var. Neden kazma diye sorma var işte elinde bi kazma. Hareket edemediğini düşün ne sağa ne sola sadece olduğun yerdesin sadece kazmayı hareket ettirebiliyosun ve hareket edemeyen sen oturmuş karekterinsin. Bir insanı değerlerini başarlaranı oluşturan her şey insana benlik katar ama karekterin belirle karekterin yoksa bunların hepsi koca bi hiçlikten başka bişey değildir.

Şimdi dümdüz bir ovada seyretmeye devam ediyosun etrafı. Ovada yaşamındır. Kazma elinde yapıcağını seçme vakti belki bir uyanış senin için hadi durma etrafına kazmaya başla değiştir.Vur hunharca sağa sola kazmada  davranışların ya senin savur kendi davranışlarınla kendi kuyunu kazmaya devam et ama sana zarar vericek her vurduğun kazmayla kendi yerin değişicek yani karakterin oynuycak yerinden değişiceksin kazama kendi kuyunu değiştir davranışlarını karakterinde oynama olmasın sen herkesin bildiği kişi kal. Neydi ne oldu jargonuna düşme sende. Birde etrafa vurmak var zara verme davranışlarınla insanlara kazmayı sallama herkese hunharca. ne kişiliğini oynat ne zarar ver insanlara bi iyilik yapmak istiyorsan kendinden başla.

Eeee diyceksin ova yaşam çevremdeki insanlar , kazma davranışlarım , onu sallayan elim duygu ve düşüncelerim anladıkda napıcam ben bu kazmayı? Temizle önce eline batan kıymıkları temizle sigarayı bırak , bağırmayı kes . sonra ister kır kazmanın yarısını yak ısın, ister minik bi kuşa ev yap istersen salla ovaya doğru bi kazma uçuruma sürükleyen insanlardan kurtul yeni bi yol aç kendine kazma senin elinde.

Ne kazmaymış be..