Vera'yla 3 *ah doludur*

Vera'nın adımları giderek hızlanmaktaydı,hatta adımları saymakta zorluk çekince arada bir geçmişi okuyuveriyordu.Kısaydı zaten geçmiş.Aslında parça parça yerlerdeydi galiba üç yılı bulan bu muhal mesele. Bazen kızılıp silinmiş bazen araçlar değişmiş. Heyhat! Bakınca sizle şimdi geçmişe Vera, ağlasa mı gülse mi bilemedi. Ha bu arada o okuyuşların birinde şimdiki hallerle mukayese edilince geçmişte soğukluk hissedememek elde değil. Hoş bu mesele de bi komik. O zamanlarda onlar felaket kıymet arzederken şimdikilerin yanında felaket basitler.Ya da onun dediği gibi nerede ne zaman ne konuşacağını bilmek mühim..

Ah günler! Nereye yürüdüğümüz oldukça karışık.Bi yandan uygun vakit beklerken içlerim yanarken öbür alemde vazgeçemeyişi hissetmek en beteriydi.Sürekli senaryolar kurmaktaydı aklım.Ah kadınlık,kuruntular!Ama edemiyorum düşünmeden..Düz biri mi olacaktım bunu kabul ederek,ortaya atarak ya da farklı yollara çıkması için bi kapı mıydı?Akşamında belli olacaktı.Tanımak istediğini anlıyor,anlayış göstermemenin ahmakça olacağını kestiriyordum az buçuk aklımla.Hoş ,bunun da yolunu ben açmıştım..Ha size bahsetmedik,bi iftar için aklından geçeni söylerken ayıp ettiğini  düşünmüştü.Beni etkilemişti evet.Bunu bilerek mi yaptı bilmiyorum ama..Sevmiştim bu hallerini,kendimi narin ve özel hissettiren!Farklı mıydım gerçekten?Hep o yarım kısmımın özel bi anda,fantastik bi biçimde hayatımda yer edeceğini yüreğim fısıldardı.O muydu ya da ben o muydum ona?

Ah sorular!İçimde büyüttüklerim,kuruntu sularıyla besleyip binbir çiçek açtırdıklarım.Neyse benim içlerim nehir gibidir denize bi türlü dökülemeyip delice akan.Bi set çekelim.Tatil programı iptal olunca yazmış Mavi. Zaman aralığını fazla tutmuş olsa da aklın yolu birdi.Beş dakka çoktu bile :)Delilik bu iş oldukça.Hem ellerine bile hakim olamamakta daha Vera.Sağolsun bi dostu var Kuş adı.Pek severler birbirlerini.Zaten Vera'ya katlanmak zor,sadece Kuş içini bildi onun bu kadar.Sarı çantaya koymuştu o minik,belki de ilerisi için büyük yer edecek gurbetlikleri.Evden heyecanla çıkmıştı tabi her hazırlığı özveriyle yaptıktan sonra.Kendini en rahat giysilerine emanet etmişti daha sonra farkedeceği şekilde Mavi de aynısını yapmıştı.Bi yandan ona zor değildir bunlar diye düşünüp her şeyi orda sonlandırmak isterken,aklı bi anda başka konulara kayıveriyordu.Uff!Önce Kuş ile kahvaltı yapıp rahatlamalıydı.En komik siparişini vermişti hayatının.Aklını devredışı bırakmıştı bişiler..