Hepiniz Aptalsınız

Bunu okuduğunuza göre, bazen ne kadar aptal olduğunuzun farkına varacağınız anlamına geliyor..

Evet aptal dedim çünkü öylesiniz, yani bir aptal. Herkese inanmak istediğiniz için, herkesi kendiniz gibi bildiğiniz için, her aşık olduğunuza kendinizi açtığınız ve hatta onunla hayaller kurduğunuz için, insanlara ederinden daha fazla değer verdiğiniz için, işte bunun için aptalsınız..!

Her yıkılan düşleriniz için oturup çocuklar gibi ağladığınız için, ve siz kıyamanlar.. Hatalı olmadığınız halde kendinizi suçladığınız için aptalsınız.. Bir kez olsun onlar gibi olmadınız, kıramadınız, onlar gibi incitemediniz. Oysaki hesap vermek zorunda değildiniz giderken. Ya da bir sebeb te söylemek zorunda değildiniz. Bu yüzden ezildiniz, binlerce kez kazık yiyip te yinede susmaya devam ettiğiniz için aptalsınız..! Bu yazıyı okuyan herkes birer aptalsınız, siz, hepiniz..! Neden küçük bir çocuk gibi ağlamak yerine size indirilen tokatlara karşılık veremediniz? Bu kadar mı sevdiniz ya da değer verdiniz? Hepiniz aptalsınız çünkü hiçbiriniz gerçekleri görmek istemediniz, bu kadar kör olduğunuz için de aptalsınız.. Giden kim olursa olsun arkasından bakakaldınız halbuki hep seven siz oldunuz ama bir asalak gibi susuverdiniz işte o gitmelere rağmen sorunu kendinizde arayacak kadar aptalsınız..!

Şimdi gidenlerin geri dönmesi için pencere başında sabahlayan da sizsiniz veya şuan nasıl acaba diyerek merak edenlerde işte bu yüzden aptalsınız! Kendiniz hariç herkesi düşündüğünüz için, onlar gibi vurdumduymaz, acımasız olmadığınız için aptalsınız..!

Halbuki dünyada acımasız olanlar hep daha güçlüdür, bu kadar merhametli olduğunuz içinde aptalsınız..! Sizde boşluk bırakıp, sizi çırılçıplak bırakan onlar değil miydi? Kendinizi küçük düşürecek kadar aptalsınız..! Sevecek, aşık olacak sonra bebekler gibi ağlayacak kadar aptalsınız, iyilik yapıp denize atacak kadar aptalsınız, ve en önemlisi herkese güvenmek isteyecek kadar onca yaraya rağmen siz.. Hepiniz.. Tek tek aptalsınız.. Hiç bitmeyen umutlarınız yüzünden ve sürekli belki diyen, bir kez daha diyen aklınız yüzünden aptalsınız..

Ve siz aptallar..

Dünyada ki onca kötülüğe rağmen aramızda olan bir avuç iyi insanlarsınız..

Herkes sizin için yukarıda söylediğim şeyler yüzünden aptal dese bile..

Siz.. İyi ki varsınız..