Facebook Sahte Hesap Açılması Neye Mâl Oldu?

Danacanın biri Carolyn Owlett adına sahte Facebook hesabı açınca olan olmuş. Tabi sahte Facebook hesabı açtığı için değili, işin şeyini çıkarıp sanal seks dahi yaptığı için. Carolyn Owlett az daha gümbürtüye gidiyormuş... Kim bu kadın bilmiyorum ama önemli biri galiba; internette bu haber yayıldığına göre... :))

İngiltere'de şarkıcı ve sunucu olan bu hanımefendi mi diyeyim, bayan mı diyeyim, kadın mı diyeyim bilmiyorum ama işte bu şahsiyet metroda giderken yanına Regis Remacle diye bi' eleman gelmiş. Ondan çok hoşlandığını, birlikte olmak istediğini falan söylemiş. E yani bizim Carolyn da dumur olmuş tabi. "Oğlum manyadın mı sen?" tarzında bir şeyler dahi söyleyememiş atlamış metrodan kaçmış oradan :)

Neyse efendim sonra tabii bizim Regis olayın peşini bırakmamış. Aramış taramış ve şu sonuca varmış.Kristella Erbicella adındaki, Carolyn hayranı bi' bayan, sahte hesap açmış. İki yıl boyunca Carolyn'ın ailesi de dahil olmak üzere yakınındaki kişilerle arkadaş olmuş Facebook sahte hesap yardımı ile. Bayağı bi' ciddi çalışmış demek ki helal olsun :D Önüne gelen her erkekle sanal alemde her türlü naneyi yedikten sonra bizim zavallı Regis'e de dadanmış :) Neyse sonra her şeyi öğrenen Regis gidip olayı Carolyn'a anlatınca, şarkıcı yıldız Kristella'yı bulmuş. Şarkıcının hayranı özür falan dilemiş, hikaye de böyle mutlu sonla bitmiiiş. Buradan çıkaracağımız ders şu:"Manyak manyak işlere bulaşmayın, adam olun; sanal seks ne oğlum manyak mısınız? Kalırsın ondan sonra öyle totonuzun üstüne 8. kattan düşmüş gibi :D"