Madonna'nın Dikkat Çekecek Siyasi Filmi!

Dünyada pop müziğin kraliçesi olarak bilinen Madonna'nın daha önceleri bir kaç filmde yer aldığını biliyoruz. Genelde Who's That Girl, The Next Best Thing gibi genel konulara sahip filmler ile beyaz perdede yer alan Madonna, şimdi çok daha farklı ve siyasi bir içerikte ki film ile sinemada yer alacak. Filmin genel konusu ve tüm yapısı çeşitli politik mesajları vermeye yönelik.

Demokrasiye ve İfade Özgürlüğüne Eleştiri!

Yönetmenliğini dahi Madonna'nın üstelendiği filmde demokrasi ve ifade kavramlarına karşı ciddi bir eleştiri söz konusu olacak. Secret Project Revolution isimli film yani Gizli Proje Devrimi isimli film aslında demokrasi adı altında ifade özgürlüğünün kısıtlandığına, ifade özgürlüğünün gerçek şekilde yaşanmadığına değiniyor. Aslında önceleri Madonna'nın bu şekilde siyasi hareketleri bulunmakta idi. Fakat bu denli büyük çapta bir sinema projesi ile eleştirilerini anlatacağı yakın hayranları tarafından dahi tahmin edilmemiş idi. Aslında son dönemlerde gerek konserlerde, gerekse de sosyal medya üzerinde yaptığı eleştirel hareketleri ile bir farklılık olduğunu göstermekte idi.

Madonna tarafından hazırlıkları devam eden ve siyah beyaz olarak izleyiciler ile buluşacak olan kısa film 24 Eylül tarihi itibari ile internet üzerinden sunulacak. Sizler de 24 Eylülde tüm dünya gibi internetten takip ederek Madonna'nın bu eleştirisel filmini izleyebilirsiniz.

Film hakkında daha net bir izlenime sahip olmak için yayınlanmış olan tanıtımını izleyebilirsiniz. Tanıtım filmi şimdiden büyük ilgi görmüş durumda.