Sıra Bende...

Geldi.Gidip geçiyor işte.Ne beklersin ki hayattan..Hatta birşey beklemek bir yana dursun,sana yaptıklarından sonra birşey isteyecek kadar gurursuz musun?Hayattan hiçbirşey beklememeli.Rabbinden istemeli..

Çok kez alay konusu ettin.Çok kez ağır yaraladın.Bazen cehennemden gelen zebaniler olduğunu sandığın şeyleri saldın üzerime.Ağır yaraladığını hatırlıyorum.Aklımın bi köşesinde olmak mı isteedin hep? :) Evet..Artık hep aklımdasın.Belki de en büyük hatanı yaptın farkında mısın? Yenebileceğin en büyük kozu,hiç olmaz bir adama verdin,bana verdin :) Dalga geçme,alay etme,küçük düşürme,aşağlama,kızdırma,çileden çıkarma,acılar içinde kıvrandırma sırası bende öyle mi?

Korkma korkma.. O kadar acımasız olmayacağım.Çok iyi biliyorum ki uslanmayacaksın.Bir fırsatını bulsan yine yaralayacaksın neredeyse.Ama yok,o hakkını kaybettin.Bana karşı çok şeyini kaybettin,almak isterken...İnancımı hesaba katmayı unuttun.

Karşındayım.Buyur koy ortaya bütün kozlarını,hangimiz daha savunmasız artık? Sayende tecrübelerin en güzellerine eriştim :)

Şimdi sıkkın olmalı canın? Belki 5,belki 6 ruha saldırarak alacaksın öcünü benden.Aldın sanacaksın...Ama alamayacaksın.Üzerine saldıracağı dostlar! Korkmayın..İnancınızı,her neye olursa olsun,kaybetmeyin...Bırakalım kudursun..Dünyada serseri mayın gibi dolaşacağına hapsolsun kendi içine..

Hayat!! Ağır gelmedi değil mi söylediklerim? Hiçbirşey yapmadım bile daha sana.Yazdım sadece.Yaptıklarına say bu yazdıklarımı...

[email protected]