Maviş

Selam arkadaşlar şimdiye kadar bu sitede iki yazım var ve okuyan yorum yapan herkeze teşekkür ederim..Ama bugün bu yazım aşkla falan ilgili olmayacak.Neden mi?? Tamam açıklıyim şöyle ki:Tamam ben size sürekli beni terkeden bi adamdan sonra arkasından çektiğim aciyi yazdim o konuyu merak edenlere şöyle açıklıyim,bırak gitti.

Ağladım zırladım mesaj attim karşısına çıktım, gurur falan da yapmadim sonuna kadar gittim. Pişman miyim? Hayır değilim ilerde aklıma gelirse KEŞKE demem hic değilse. Kısa kesicem uzatılacak hic bisey yok çünkü, sonuç su ki:BİTTİ VE MUTLUYUM. Neyse iste arkadaşlar ben bugün size mavisimi anlatcam mavişim canım cigerim KARDEŞİM o benim. Farkettim de degmiycek insanlar için onun canini yakmışım, bağırmışım, kalbini kirmisim. Ama o hep benim yanımdaymış.

Şimdi biraz da yaşadıklarımızı anlatiyim:1-ilk tanıştık ben sinir oldum ona gözleri masmavi bende sürekli gözlerin güzel diyodum oda sadece bi teşekürler demekle yetiniyodu 2-Yavaş yavaş ısındık birbirimize 3-KARDEŞİM oldu benle ağladı benle güldü beraber kopya çektik☺ [tamam doğru bisey değil ama yaptık]. 4-Spreyle adlarimizi yazarken birde baktik polislik olduk. 5-Daha neler neler hayat sürekli bizi bi yerde buluşturuyor. 

Uzatmiycam ama şimdi önünde bi çıkmaz var ya geleceğimi seçip başka bi şehre gitmeliyim ya da ne olcaksa onla olmali ve ben NE OLACAKSA MAVİSİMLE OLSUNu seçtim. Çünkü biz bir gelecek kurduk. Birlikte hayal ettik herşeyi neyse. Okuduğunuz için teşekkürler seni çok seviyorum kardeşim..MAVİŞ