Denemeler Yanılmalar

Ki hayatta en cok ne istersen o gelir bulur derler.. bu sozun etrafina kurulan dunyalar ne zaman bir yuzun gerginligini gorsem bir bedende bedenin kendisinden buyuktur umuda tutulmasi.. iste umut denen denenmis hayatlar hayaller hangisi icinde kaybolursun bilemem.

hayallerin umutlarinin  ardinda bir yolculuk yaparken gitmek isteyip de gidemedigin o denemeler icinde kalan hayatinin bir restlesmesidir aslinda yasadigin.

yani yarinda ne yasarsan bugunden ektigindir aslinda. kader yalniz bir cumledir yasam icinde en cok umudu barindirir hayallerin ama hic bir zaman ayni kutup icinde gulen bir yuz vermez sen donguleri kapilip zaman devinimin icinde yasadigin denenmis hikayelerin kahramanlarinin farkli yuzler oldugunu anlarsin uyandiginda.iste o uyanis ki kesfedilmemis bir bosluktur hayatta ve o zaman baslar senden sana olan yolculugun zamana mekana esyaya inat bir yolculuktur..

hayat denen canavarin zaman denen devinime yenilmesidir yasadiklarin

hayat sadece sanrilar yansimalar denenmisleri denemelerdir aslina bakarak... suretlerden arta kalan bir yokluk hikayesdir aslina donus yapamayanlar icin...denemeler..hayatlar... yanilmalar...