Teşekkürler

Image title

Image title

Image title

Teşekkür ederim Yazarçizer ekibine bütün içtenliğimle... Biraz geç oldu ama tam da evlilik yıl dönümüne denk getirip bana hediyelerinizi 7 Mart'ta gönderdiğiniz için ayrıca çok mutlu oldum. Bir hafta sonrasına gelecek diye bekliyordum. Erken gelmesi hem şaşırttı hem de sevindirdi. Bir takım aksaklıklar yüzünden gelir gelmez heyecanla ve çocuksu, ama bi o kadar dolu dolu yaşadığım mutlulukla çocuklarımın bana verdiği zorluklara rağmen çekmiş olduğum resimleri -profesyonel değil ama bulanık da olsa- göndermek istedim. 

Benim emeğim var belli, isteğim de var yazmaya ama sizin verdiğiniz emek daha ayrı. Ben de bir gün size hediye göndermek isterim. Önce yazıyla böyle bir site kurup da insanlara kendilerini ifade etme ve kanıtlama olanağı sunduğunuz için sonsuz teşekkürler tüm Yazarçizer ekibine. 

Yaşadığınız şehre de hayranım ayrıca kimileri beğenmez önemsemez 'ne olacak' der, diyenler de oldu ama ben öyle düşünmüyorum. O kadar mutlu oldum ki her yerden bulabileceğim buzdolabı süsünü sizden almak ayrı güzel. Hayran kaldığım şehri her dolabı açmaya gittiğimde görmek daha ayrı güzel. Kıyamıyorum, kırılıcak diye sakınıyorum hep.

Rabbim herkese böyle güzel istekleri olanlara yazı yazıp da çocuklar kadar heyecanla, sevinçle, istekle yazım yayınlanmış mı diye beklemeyi nasip etsin inşallah. Ben kıskanırdım yazılarımı, kimselere okumazdım, "benim onlar" der, saklardım. Hiç gerek yok böyle güzel siteler hakkımızı koruyup kollayarak yayında bulunup paylaşmamıza olanak sağlıyor. Yazılarımızı gün yüzüne çıkaralım paylaşalım. Çünkü her şeye rağmen hayat paylaştıkça güzel.....