Keşke Hayaller Yıkılmasa

Ve onsuz yaşayamam dediklerimiz çok şükür bizleri onlarsız da yaşattılar.. Bunun tek gerçek nedeni ise başka bir gerçektir.. Her zaman yanında olan ama sadece hayal olarak yaşattığın sadece resimlerde gördüğün, sesini telefonda duyduğun, seni kilometrelerce ötelerde bile mutlu eden, aptallaştıran biri.. 

Sonra hayal olmaktan çıkan ama bunun hala hayal olduğuna inan.. Kokusu nasıldır diye merak ettiğiniz ama bir anda burnunuzun dibinde nefes alıp vermeye başlayan... Bir daha yüzünü göremem diye yüzünün her santimini tekrar tekrar inceleyen, ezberleyen.. Kokusunu bir daha duyamam diye kokusunu içine çekip burnunuzu elinizle kapatıp hep orda kalmasını istediğiniz, elini bırakırsam gidecek diye elini sıkı sıkı tuttuğunuz biri.. Gece boyunca uyumamak için sırf onu uyurken izlemek için kendinizle savaştığınız bir an... Ve bir anda her şeyi kenara atıp elinizi bırakan bir erkek.. 

Tanıdığınızı sandığınız ama ve ama hiç tanımamış olduğunuzu anlamış olduğunuz bir gerçek.. Ve hep hayal olarak kalsaydı dediğimiz, yeri geldiğinde pişman olduğumuz yeri geldiğinde "iyi ki" dediğimiz gerçekler keşke hep bir köşede tek parça olarak kalsa, kimse dokunmasa içimizde kalsa ama yıkılmasa, keşke gerçek olsa desek ama çok pişmanım veye keşke hayal olsa demesek..