Çin Takvimi İle Hesap Yapmak Doğru Mu?

Çin takvimi yöntemi, bebeklerin doğmadan önce cinsiyetini öğrenebilmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem ile Çinliler çok uzun yıllar bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmiş ve hala günümüzde teknolojinin getirdikleri ile bebek cinsiyetini öğrenmiş olsalar bile, doğruluğundan emin olabilmek için http://cin-takvimi.gen.tr sitesinde yer alan yöntemi kullanmaktadırlar. Çin takvimi yöntemi bilimsel bir nitelik taşımamaktadır. Bu yüzden de kesin bir sonuç elde etmek mümkün değildir. Çin takvimi uygulamasını yapanlar arasında yapılan bir araştırma ile Çin takvimi doğruluğunun yüzde 90 olduğu kanıtlanmıştır. Bu takvim yöntemi ile bebek cinsiyeti öğrenme konusunda bir yanlış yoktur. İnanan ve uygulayıp denemek isteyenler kolaylıkla uygulayıp öğrenebilirler.

ÇİN TAKVİMİ İÇİN KADINLAR KULÜBÜNDE NE DİYORLAR?

Bilindiği gibi, genel olarak ev hanımları ve anne adaylarının daha çok zaman geçirdiği sosyal paylaşım sitesi Kadınlar kulübü, üyelerinin arasındaki paylaşımlarda, bu takvim kullanıcıları arasında yer aldıkları görülmüştür. Peki, Çin Takvimi İçin Kadınlar Kulübünde Ne Diyorlar? Yapılan yorumların incelenmesiyle, birçok kişi tarafından eğlenceli bir uygulama olarak görülen Çin takvimi 2015, aynı zamanda doğruluk payının da olduğu söylenmektedir.

Ancak bir kısım üyenin hesaplamalarında bebek cinsiyetinin doğru gösterilmediği de belirtilmiştir. Bir başka söylenti ise, Çin Takvimi kullanıcılarının, Çine göre yaş belirlemesini doğru hesaplayıp, hangi ayda hamile kalındığının da bilinmesi, doğru sonuç alınmasında önem taşıdığı vurgulanmıştır. Görüldüğü gibi Kadınlar kulübünün üyelerinin birçoğu da, bu takvim uygulamasını yakından takip etmektedir.