İstanbul Özel Franke Ankastre Servis Merkezi

Servis firmaları hakkında merak ettiklerinizi yanıtlamaya ve en azından bilgimiz dahilinde olan sorularınıza yanıt vermeye devam ediyoruz. Franke özel servis firması ile yakın zamanda bir makale yazdık ve bu makale sonrası çok fazla mail aldım, dilerseniz mail üzerinden devam ederek sorularınıza daha detaylı bir şekilde cevap vermeye çalışayım.

Özel İstanbul Franke Servisi firması, 3 yılı aşkın süredir hizmet aldığım bir firmadır ve hiçbir zaman da vazgeçmedim. Ekip sürekli olarak değişti, yönetim değişti, yeni isimler geldi ancak firma hiçbir şekilde kalitesini ve çizgisini bozmadı diyebilirim. Bu kaliteye sahip olan özel servis firmasının sizlere sorun yaratmayacağını da net bir şekilde belirtmek isterim.

Garantili hizmetlerde sıkıntı yaşar mıyız gibilerinden çok fazla soru geliyor ancak ben 3 yıldır sorun yaşamadım ve garanti kapsamında ürünümün arızalandığı da oldu ancak kısa sürede müdahale ederek garanti hakkımı da bana en iyi şekilde sundular.

Franke markasının bana göre yaptığı en iyi işlerden biri ve bu firmadan sizler de hizmet almak istiyorsanız 444 1 494 numaralı telefonu kullanarak firmaya ulaşabilirsiniz.

Çağrı merkezi ekipleri ile iletişime geçtiğinizde zaten ne karda profesyonel isimlerin sizlere hizmet verdiğini daha iyi anlayacaksınız ve güler yüzlü çalışanlar sayesinde en azından firma hakkında daha net bilgilere sahip olabileceksiniz.