NEDEN? Kavuşmazsan Aşk Olur da Ondan...

Bazen bir çif göze görür görmez tutuluverirsiniz mesela. Dünyanın en yalancı, en sahtekar insanıdır belki, ama siz görmezsiniz.

Herkes bir şeyler konuşur,birşeyler söyler etrafınızda.Siz kulaklarınızı tıkayıvermişsinizdir çoktan..Yüreğinizi dinlersiniz herkese inat,ona rağmen…Yüreğinizin götürdüğü yere gidin der ya hep düşünürler, şairler.

Doğrusu bumudur?gerçekten gitmelimidir insan ardından kalbinin..İnsanlar onun yanlışlarını göstermeye çalışıp,yuzunuze vururken,HAYIR diye neden hala bağırıyordur ki.içiniz.Neden?onu savunmayı,kayırmayı hep görev edinmişsinizdir.Neden sevmişsinizdir. Neden? Dilinizin ucunda ama hiç çıkamayan bir ama vardır, adlandıramadığınız güçlü bir his ona dair..Neden? evrenden hala onu istersiniz ki.Neden? bu kadar inat edersiniz.. Neden? bu kadar çok bilinmezlik vardır.. Neden? Soru işareti dolu bir kuyudayım..NEDEN?NEDEN?NEDEN?..................der durursunuz.

Cevabı bulduğunuzda büyüsü bozulacaktır aslında.soru işaretidir onu düşünmeye bizi iten ve düşünürken boğuveren, bağlayan. Belirsizlikleri düşüne düşüne bağlanıvermişizdir. Her şey net olsa,merak etmeyecek olsak unutup gitmiştik belkide. Bizi çekici yapanda,çekici olanda gözümüzde net olmayan şeydir. Sonunu bilmediğimiz ve bu merakla devam ettiğimiz şeylerdir aslında.

İnsan oğlunun doğası gereği böyledir.kanımızda,genlerimizde meraklılık,vardır.EEE bide türk olunca işler daha çıkılmaz hal alır tabi..Kaçan kovalanır.Duran,gözünün önünde oturan görünmez;perde iner sanki gözlere...

Oysa gidişimiz,kovaladığımız o değildir aslında.yolun nereye varacağını bilmeyişimizdir.Benliğimizin salgıladığı o heyacan,korku,koşuşturma,çaresiz kalışımızdır belkide.İmkansızlıktır cazip gelen aslında...

İşte o yuzdendir ki bizim olmayan hep arzuladığımız ve iç çektiğimiz,yani aşık olduğumuzdur..

Ve gözümüzün içine bakana karşı gözlerimiz kördür..

O yüzden demiştir büyükler kavuşursan SEVGİ

Kavuşmazsan AŞK olur ......