Başlangıçlar

Başlangıçlar gerekir bazen insana...bedeninize bir kene yapışmıştır.Ama siz onu farkedemezsiniz.kanınızı emip durmuştur.sadece kanınızı olsa iyi ruhunuz, yureğiniz, duygularınız, doğrularınız, benliğiniz sömürülüyordur, kullanılıyordur,siz bunu farkedemiyecek kadar aptal olursunuz.Aslında siz değil insanlığını kaybetmiş bu böceklerdir aptal olan.adaletten,haktan,hukuktan,saygıdan,vicdandan haberi olmayan.

Çıkış ararsınız,çözüm ararsınız,el açıp dua edersiniz mevlaya..VE bir gün alırsınızda dualarınızın karşılığını.ve birden bire görüverirsiniz.kanınızı emen canlıyı.insan diyemezsiniz o kelimeyi haketmiyordur zaten..üstünüzden bir yük kalkar.o ana dek görmediğiniz bir zincirden sıyrılıverir benliğiniz.

Aylardır bu kadar huzurlu uyumamışsınızdır.Bir dost gülücüğü ve samimiyeti sarar yaralarınızı.seni seviyorum dediğiniz andır belki o an.Ama farkedersiniz ki artık sevmediğiniz içindir,bu cümlenin böyle rahat ağzınızdan çıkmasına sebep.Hayat daha güzel olacaktır bilirsiniz.arınmışsındır sonunda kirlerinizden.kurtulmuşsunuzdur ya yüklerinizden..Her bitiş yeni bir başlangıçtır ya zaten..Ve bazı bitişler milattır ya size.

Bu sabah başka ve daha güzel bir gündür.huzur doludur her yer...Gerçekte kime aşık olduğunuzu birden bire farkedersiiz.ve artık onu bekliyeceksinizdir.Yalnızca onu seveceksinizdir..

Başlangıçlar çok güzeldir...Bitişlerin ardından gelmiş,yeni umuda gebe bırakmıştır sizi...gecenin,karanlığın ardından doğan güneştir başlangıçlar...Yeni bir umut,Aşk,hayattir.

Gülümseyip selam vermektir geleceklere..Kollarını gülümseyerek açabilmektir.ve bu anda yanınızda olanlara ''İyiki varsın''diyebilmektir..

SEDA 05.09.2011 saat:14:01

Etiketler: aşk başlangıç dost